STÆVNE I HESTEVELFAERD.DK
- et rigtig godt sted at starte
Vi har desvære valgt at aflyse stævnet iår pga for få tilmeldinger og den tiltagende Corona smitte. Se mere under Stævner.
DRF Sanktioner
Der har været mange skriverier om det, men

Dansk rideforbund siger OK

Dansk Rideforbund har ikke eneret på ordet 'stævne', og fortæller til blandt andet hestevelfaerd.dk, at deltagere til vores stævne ikke risikerer nogen form for sanktioner!

Vi har ad flere omgange været i dialog med Dansk Rideforbund, da bekymrede stævnedeltagere fejlagtigt tror, at de som medlemmer af Dansk Rideforbund vil få frataget rytterlicens og ret til stævnedeltagelse, hvis de deltager i vores stævne.

Dette kan vi, med skriftlig tilkendegivelse fra Dansk Rideforbund, afkræfte.

Du kan SAGTENS deltage i hestevelfaerd.dk-stævne og lignende stævner (DHE-TRÆF, Hey Day mm). Det får ingen indflydelse på din ret til at deltage i DRF's stævner.

Misforståelsen er opstået i forbindelse med, at nogen afholdt gårdstævner udenfor DRF men MED DRF's programmer. DRF lavede efterfølgende sanktioner imod de ryttere, der deltog i disse gårdstævner - og kun i disse.
Nogen ryttere har så misforstået dette og troet, at alle stævner udenfor DRF var 'forbudt land', hvis man også gerne ville stille op til stævner i DRF.

Men nøglen til sanktionerne ligger ikke i ordet 'STÆVNE' (i relation til heste) men i det, at disse gårdstævner har gjort brug af DRF's programmer – uden licens og godkendelse.

Til hestevelfaerd.dks stævne og lignende arrangementer bruges KUN EGNE PROGRAMMER*, og ryttere, der stiller op i disse klasser, risikerer INGEN ubehagelige konsekvenser fra DRF.

*programmerne er udviklet af en række af landets nytænkende trænere indenfor horsemanship, akademisk træning, anatomisk træning og lignende og afspejler et mere nuanceret billede af hesteholdet, som det er i dag.
ENDAGS STÆVNE QUICKGUIDE PRAKTISK INFORMATION
Sted
Kongevej 254, 6510 Gram

Dato:
26.09 2020

Pris for start (pr. klasse)
70,- kr pr start

Pris for selvbyggerpaddock

kr. 50,-

Teltplads med tur på heden
Kr. 50,-

 

 


Tilmeldingsfrist
13/9-20

Du får en opkrævning via mail, når du har udfyldt onlineformularen under tilmelding.

Overfør din indbetaling til konto:
0758 3225041724
HUSK af anføre navn + "endagsstævne" på indbetalingen, ellers kan vi ikke registrere din indbetaling korrekt.
Tilmelding er først gældende, når din indbetaling er registreret.

______________________________

PRAKTISKE DOKUMENTER

Tilmelding

Find den elektroniske tilmeldingsformular her

KLASSE BESKRIVELSER

Du finder alle klasser med beskrivelser her: